Meer België Blog


Romantische vakantie België


Liefde gaat via de maag toch? maar waarom zeggen we dit eigenlijk? Mensen houden eenmaal van lekker eten en dit geeft bepaalde prikkels in het lijf. Wat het humeur stimuleert en dus ook het sensuele gevoel. Maar waarom niet eens kijken naar de ideale romantische vakantie? verras je vriendin/vrouw of in het geval van de vrouw je vriend/man!

Belgiëbelgie binnenstad
Om je enigszins op weg te helpen sommen wij een aantal romantische vakantie bestemmingen op. En aangezien ons vakantie netwerk riant is moet hier dan ook zeker wat tussen zitten!

Dicht bij de deur en nog snel wat regelen voor het weekend, zodat je heerlijk met je partner kunt genieten? Kijk dan eens naar onze onderburen, België heeft tal van gezellige en romantische plaatsen waar je heerlijk kunt vertoeven met je partner. Even lekker tot rust komen en van elkaar genieten. Dit kan eigenlijk overal wel maar zoals ze zeggen "liefde gaat door de maag" , is de sfeer en omgeving ook zeker van belang!

Romantisch weekend Antwerpenromantische hotel-kamer
Als Parijs, de stad van de liefde iets te ver is en op dit moment niet uitkomt dat bied Antwerpen tal van mogelijkheden om er een gezellig weekend van te maken. Jij en je partner kunnen genieten van een romantische wandeling, ken je de film Zot van A? dan weet je vast wat wij bedoelen met de wandeling.

Bekijk de mogelijkheden in Antwerpen:
 • Hotels Antwerpen
 • Overnachten in Brugge
 • Overnachten in Gent

  Voor de plattegrond en mogelijkheden voor een romantische wandeling: Romantisch Plan

  Vlaanderen een verademing
  Niets voor niets zegt men over Vlaanderen dat het z'n sfeer heeft te danken aan de eeuwenoude architectuur. Het creërt een bepaalde nostalgie en gezelligheid, welke een geschikte lokatie bied voor een romantisch uitje. Lekker kroegen in de stad, de musea bekijken, de chocolade markt ontdekken en tal van evenementen vinden er plaats.

  Uitwaaienromantisch uitwaaien op het strand
  Romantiek aan de Vlaamse kust, trek je warme jas aan! maar niet te warm want je moet nog wel lekker tegen je partner aan kunnen kruipen om jezelf warm te houden. Dat maakt dit uitje zo intiem en sfeervol. In het dagelijks leven is er niet altijd dat voor een intiem momentje en lekker gezellig kletsen met elkaar. Bij een lange strandwandeling langs de prachtige stranden van België is dit zeker mogelijk!

 • #romantische#vakantie#belgie#antwerpen

  Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 12 Feb 2013

  Meedoen?