Meer België Blog


Beste clubs en kroegen in Brugge


Brugge is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid als bestemming voor een heerlijk weekendje weg. Dit heeft het mede te danken aan het bruisende uitgaansleven in het centrum van de stad, waarbij kroegen, danscafés en clubs elkaar in rap tempo opvolgen. Reden voor ons om een overzicht te maken van de beste uitgaansgelegenheden die Brugge te bieden heeft!
kroegen brugge brugse beertje
't Brugs Beertje
Dit sfeervolle biercafé in het hartje van Brugge is niet alleen favoriet bij de lokale bevolking, maar ook bij bierliefhebbers over de hele wereld. Zodra je het café aan de Kemelstraat betreedt zorgt de knusse inrichting vol bierartikelen meteen voor een prettige atmosfeer. Het enorme aanbod van ruim 300 biersoorten vormt een overdaad aan keuze. Gelukkig is het personeel vriendelijk en bekwaam, waardoor een keuze zo gemaakt is!

De Coulissen
In een prachtig, historisch gebouw aan de Jacok Van Ooststraat bevindt zich loungebar en danscafé De Coulissen. Wanneer de cafés sluiten vormt deze club een ideale plek om de avond op een vermakelijke manier af te sluiten. Entree is gratis wat voor de nodige drukte zorgt. Ouderwets de ellebogen gebruiken om de bar te bereiken is soms noodzakelijk, maar wordt ruimschoots goedgemaakt door de kwaliteit van de Dj's die het publiek vermaken met techno, house, R&B en lounge muziek.

kroegen brugge cafe pick
Café Pick
Café Pick staat bekend als hét studentencafé van Brugge en is gelegen op de Eiermarkt. Het is er elke avond druk bezocht, waarbij de voetjes van de vloer gaan op muziek van één van de vele live Dj's. Daarnaast worden er wekelijks thema-feesten georganiseerd. In de zomer kan er tot in de diepste uurtjes van de nacht gefeest worden en biedt het terras, met uitzicht op het uitgaanspubliek, voldoende ruimte om even af te koelen. Dit alles in combinatie met de vele happy hours zorgt voor een onvergetelijke avond, die door de studentenprijzen bovendien schappelijk is voor de portemonnee!

Staminee De Garre
Omdat Brugge nu eenmaal bekend staat om de vele biercafés nog eentje dan: Staminee De Garre. Onvindbaar wanneer je er niet naar op zoek bent door de locatie in een smal steegje, genaamd De Garre. Ook de kroeg zelf is piepklein, waardoor een tafel vaak gedeeld moet worden met andere gasten. Een ideale mogelijkheid om de (veelal) lokale bezoeker eens nader te leren kennen. Deze gemoedelijke, sfeervolle setting zorgt samen met de meest heerlijke bieren voor een bijzonder geheel dat garant staat voor een plezierige avond. kroegen brugge de vuurmolen

De Vuurmolen
Een avondje Brugge kan haast niet zonder een kijkje te nemen bij De Vuurmolen. Door de centrale ligging is het een uiterst populaire plek om tot diep in de nacht te genieten van muziek, drank en live optredens.
Interesse gewekt?

Neem een kijkje op http://vakantiebelgie.info/stad/brugge en geniet binnenkort van het rijke nachtleven van Brugge.

#kroegen#clubs#brugge#centrum#uitgaan brugge

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 30 Dec 2012

Meedoen?